Kjeder seg bilde
15:32 | Author:


Det er kjedelig for små gutter å være på sykehuset. Dette bildet illustrer mye av hverdagen :)
Hvem er jeg
14:29 | Author:
Jeg vet selv at det ikke alltid er så enkelt å bare bli kjent med alle de dagbøkene som fins her inne. Derfor skriver jeg nå litt om meg selv slik at "nye" brukere kanskje har lyst til å bli mine nye ED venner. Jeg har jo allerede noen, men får nok aldri nok.

Jeg er en jente på 24 år. Jeg bor for øyeblikket i Sarpsborg og går på 2 året Industridesign. Jeg har tatt noen feil yrkesvalg før og håper nå jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre i framtiden. Jeg vil feks bruke mine kunnskaper til å hjelpe andre som har det verre enn meg selv. Hjelpe hverdagen til funksjonshemmende e.l. med bedre dingser ehe.. Lette hverdagen.. Jeg har en drøm å om å finne opp noe jeg kan bli rik på, men det er jo ikke så lett hehe. I min åpne dagbok skriver jeg derfor mye skoleting og små hverdagsfrustrasjoner..

Jeg har en famile som er sprett rundt i Norge. 1 lillesøster i Molde og 2 Hallingdal. I Hallingdal bor de 2 minste sammen med min far, mens mamma bor alene på Tynset...

Alikevel føler jeg meg ofte ensom og forlatt. Jeg har ikke noen som jeg står veldig nær vennskapelig sett, untatt dere her på ED så det er veldig koslig at noen av dere gidder å bry seg iblandt. Jeg syns selv jeg er en ganske rotete person og det skal litt til før jeg lar noen komme helt innpå meg. Det er mulig fordi jeg ikke tør helt å vise hva jeg føler selv om jeg tenker mye. Min private dagbok får ganske mye direkte informasjon om mitt sex og kjærlighetsliv. Kan vel kanskje være litt for åpen om alt der men jeg stoler på de som har tilgang så bryr meg ikke så mye. En dagbok er jo først og fremst til for meg selv, men jeg er veldig takknemelig for alle råd. Alle bilder av meg ligger også i den private. Om noen ønsker tilgang så spør pent! :D

Jeg har skrevet på ED omtrent siden starten, var det 5 år siden tro.. Så mye av mitt "voksene" liv ligger her inne. Når jeg ser tilbake tenker jeg stort sett herregud! Men jeg har vokst litt også på alle erfaringene mine tror jeg da. Det er greit ha det med seg.

Jeg har aldri vært noe stort festemenneske da jeg alltid føler meg utenfor sosial intligens. jeg er vel kanskje den lit stille jente i hjørnet, men jeg prøver virkelig. Bare snakk med meg om noe innt sukk.. det er litt merkelig at jeg har høye karakter i fag som matte og fysikk. Lider av flink pike syndromet, alikevel jeg er jeg kjempeflink til å utsette alle gjøremål i alle sammenhenger. Jeg gjør stort sett ting 1 dag etter det skulle vært gjort.

Jeg har i flere år prøvd å finne ut hva lykke er, uten å helt klare det, jeg sliter ofte med høstdepresjoner og da pleier jeg rømme inn i bøkens verden. jeg vet det ikke nytter å sitte inne og grine heller. Det hjelper å trene litt. Men jeg sliter virkelig med å komme meg opp om morgenen. Jeg er til de grader et B menneske og det å snu døgnet er nesten dagligdags om man kan si det på den måten.

Så da lever jeg mitt lille liv på en hybel her i Særp sammen med 3 andre jeg enda knapt kjenner. Jeg er den som roter mest og nesten ikke rydder før det mugner. Har kanskje gjort karriere i å dyrke fram nye ting som er grønt og som kan gå. Det var verre før da, bare så det er sagt! Egnetlig litt greit for jeg får dårlig samvittighet fort og gjør min del når det trengs. Jeg bor 3 minutter i gåavstand til skolen, men er alikevel den som kommer sist.

Har for lengst funnet ut at Østfold kanskje ikke er Norgens navle, ikke sarpsborg iallefall! Fredrikstad har iallefall en koslig brygge. Og hjelp så mange idioter av mamnnelige kjønn som bor her..

Så jeg håper du ble inspirert til å følge med på mitt liv ehe ;)